Professorat

Miquel Àngel Prats – @maprats – Mestre, Psicopedagog i Doctor en Pedagogia per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Actualment, és el Director dels estudis de Grau d’Educació Infantil a la FPCEE Blanquerna, professor titular de Tecnologia Educativa i investigador responsable de la línia eduTIC del Grup de recerca consolidat PSiTIC (Pedagogia, Societat, Innovació i TIC) de la FPCEE Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. És també assessor pedagògic del CETEI (Centre de Tecnologies Ituarte), col·laborador del Projecte Edu21 i d’Infonomia.com

Elena Ojando – @elenaojando – Llicenciada en Pedagogia i Psicologia per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (URLL). Màster en Pedagogia Social i Lideratge de la Transformació Socieducativa del segle XXI. Actualment cursa el Doctorat en Ciències de l’Educació i la seva línia de recerca està encaminada a la incorporació de la Flipped Classroom com a model d’innovació educativa que integra la tecnologia de manera invisible en els processos d’ensenyament i aprenentatge. És membre del grup de recerca PSITIC des del 2006, participant en diferents projectesde recerca i d’innovació educativa en suport TIC.

Ha estat cap de projectes del Centre de Tecnologies Ituarte (Fundació Jesuïtes Educació).

Ha estat coordinadora del Màster Universitari d’innovació pedagògica i lideratge educatiu en el segle XXI durant els cursos 2014-2016

Jordi Simón_010317_001Jordi Simón – @jordisll – La meva tasca principal la realitzo com a professor, tutor i investigador a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’educació i l’esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Actualment imparteixo l’assignatura de Gestió de la informació i TIC en el grau de Mestre on també exerceixo com a tutor. Imparteixo sessions de recerca i publicació de documentació científica en el Màster en Educació Especial (ara anomenat d’atenció a la diversitat) i també sessions sobre aprofitament educatiu dels Wikis i Blogs al Màster universitari en Innovació Educativa i TIC.

Sóc investigador del Grup de Recerca de Pedagogia social i TIC

Imparteixo docència regularment a l’Escola D’estiu Blanquerna i col•laboro a nivell tècnic i pedagògic amb d’altres institucions i entitats.

Sóc llicenciat en Geografia i Història i doctor en Psicologia.

Xavier Sans –  – Experiència superior als trenta anys de docència com a mestre de primària. Experiència diversa en formació d’adults.

Mestre especialitat en Ciències, Master en educació i E-learning, Doctorand en pedagogia a Balnquerna en aquests moments. Mestre en actiu. Programació informàtica en diferents llenguatges, Administració de plataforma Moodle. Col·laborador de la línia EduTic del grup de recerca PSITIC de la FPCEE.

 

Jimenez_Montse_200Montse Jiménez – @montserratjimvi – Llicenciada en Filologia anglogermànica. Docent a secundària ,actualment a l’escola Vedruna Ripoll , d’on n’ha estat al capdavant de la direcció pedagògica fins fa un parell de cursos. Actualment forma part de l’equip de formació-innovació TAC de Vedruna Catalunya Educació. Compagina docència amb formació . Interessada en nous models pedagògics i en l’ús de la tecnologia com a mitjà de transformació per al canvi educatiu.

 

edutech2014Carlos Garcia – Enginyer en informàtica i Màster en TIC i educació. Professor de secundaria a l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona on imparteix classes de tecnologia de 1r a 3r d’ESO, matèria optativa de 4t, i treballs de recerca de Batxillerat. També és professor de matemàtiques al grup de necessitats especials. Actualment treballa en projectes de robòtica educativa, ús d’iPad, i impressió 3D.

 

Manel Sayrach – @msayrach – Professor de secundària, immers actualment en un procés de transformació educativa a l’escola Sadako de Barcelona, com a coordinador TAC facilito la implementació de les TIC com a catalitzadores en l’ús de metodologies innovadores. Acompanyant a la introducció de tecnologies mòbils a l’aula, com a formador del professorat i consultor de centres educatius.

Col·laboro amb els equips de treball i recerca de: Fundació Trams, Grup Edutic Blanquerna-URL, Apple Education, STEAM Barcelona, entre d’altres.

Jordi Bermúdez – @JordiBermudez – Laboralment, després de treballar dos anys de mestre a l’escola Servator de Sabadell, un any al laboratori de control de qualitat de Kao Corporation i dos anys en l’acadèmia de reforç escolar Estudem de Terrassa(de la qual en sóc el fundador), vaig passar 14 anys dirigint una empresa d’hosteleria a Sabadell. Finalment vaig decidir dedicar-me a la docència a l’escola primària, la meva vocació, i al 2008 vaig iniciar els estudis de magisteri.

Actualment col.laboro amb el grup de recerca Edutic de la FCEE Blanquerna, i estic vinculat al GEI d’aplicació de les TIC en educació.

Sòc mestre de primària a l’Escola Sadako de Barcelona des de fa 6 anys.

Frank Sabaté – @franksabate

jorge coderch

Jorge Coderch – @jcoderchProfessor a les facultats d’Educació i de Comunicació Blanquerna. Pedagog i Màster en Educació i TIC.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s